Új jelszó kérése
Termék részletek


City erkély metszőolló

City erkély metszőolló
6 900 Ft (bruttó)
Vágási típus:
Kétélű

Mindenféle vágási feladathoz, ami erkélyen elképzelhető
A GARDENA erkély metszőollója különösen alkalmas erkélyen és teraszon kertészkedők számára virágok, fűszernövények, vékony gallyak és még sok minden más vágásához. A kések nemesacélból készültek. A metszőolló egykezes biztonsági zárral rendelkezik; markolata két fokozatban állítható a vágni kívánt tárgyhoz. A szavatosság időtartama 25 év.
 • Univerzális használat

  A GARDENA erkély metszőolló különféle vágási munkákhoz, például fűszernövényekhez, virágokhoz, vékony gallyakhoz, de pl. virágföld műanyag zacskójához is használható különleges pengekialakítása miatt.

  Kényelmesen kezelhető

  Az ergonomikus markolat tökéletesen kézbe illik. A markolat felső, puha részei gondoskodnak a szükséges csúszásmentességről, és kímélik a csuklót minden vágási helyzetben.

  Különleges előnyök

  A Classic metszőolló markolata két lépésben nyílik vagy két vágási átmérőhöz igazítható. A kisebb markolatszélesség különösen kis kezű kertészeknek megfelelő vagy kisebb átmérőjű ágak vágásához. További beállítási lehetőségek a biztonsági záron .

  A legjobb minőség

  A city gardening erkély metszőolló hosszú távú beruházás. Az 25 év szavatosság garantálja a legmagasabb, „Made in Germany” minőséget.
 • Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés