Új jelszó kérése
Termék részletek


Elektromos mélyszellőztető EVC 1000

Elektromos mélyszellőztető EVC 1000
68 900 Ft (bruttó)
A GARDENA EVC 1000 elektromos mélyszellőztetővel tartósan eltávolíthatja a mohát, az elfilcesedett füvet és a gyomot, jelentősen javítva ezzel a gyep levegő-, víz- és tápanyagfelvételét. A speciálisan edzett, horganyzott nemesacélból készült éles, egymáshoz képest eltolt elrendezésű kések néhány milliméterre a talajba hatolva eltávolítják az elfilcesedett, elhalt növénymaradványokat. A kések behatolási mélysége az ügyes állítókar segítségével szabályozható. Az erős PowerPlus motornak köszönhetően megszakítás nélkül dolgozhat, és bármikor gond nélkül beindíthatja a mélyszellőztetőt. A speciális bordázatú, nagy kerekek megkönnyítik az irányítást, és jól tapadnak a füvön. A tolókengyel kényelmes kapcsolóval van ellátva, így a készülék könnyen tolható. Emellett a késeket egyszerűen szállítási helyzetbe állíthatja, amikor a szellőztetőt a használat helyére tolja. Praktikus: az elektromos mélyszellőztető tolókengyele az egyszerű szállítás és a helytakarékos tárolás érdekében gyorsan szétszedhető. Tipp: a mélyszellőztetés intenzív kezelésnek számít, egyszer javasolt elvégezni tavasszal/ősszel.
Erős PowerPlus motor
Az erős PowerPlus motornak köszönhetően az elektromos mélyszellőztetőt könnyen beindíthatja, és megszakítás nélkül dolgozhat vele. Csaknem magától mozog, csupán irányítást igényel.
Hatékony, eredményes munka
A speciálisan edzett, horganyzott nemesacélból készült, kopásálló kések néhány milliméterre a talajba hatolva hatékonyan és tartósan távolítják el az elhalt füvet, a gyomot és a mohát. A gyep a megjavult víz-, levegő- és tápanyagfelvételnek eredményeképpen láthatóan újraéled.
Egyszerű kezelés
Az ergonomikus kialakítású tolókengyel megkönnyíti a mélyszellőztető tolását.
Biztonságosan tolható
A késeket egyszerűen és gyorsan szállítási helyzetbe állíthatja, amikor a készüléket járdán vagy kövön tolja.
Helytakarékosság
A könnyed, fáradságmentes munkához ideális kompakt mélyszellőztető helytakarékosan, kényelmesen szállítható és tárolható.
 • Kapacitás


  Standard késtípus
  Stainless steel blade

  Munkaszélesség
  30 cm / 11,81 coll

  Maximális munkaterület
  600 m² +/-20% / 0,15 hold +/-20%

  Vágási magasság állítások
  3

  Motorteljesítmény
  1000 W

  Berendezés


  Fogantyú típus
  Egyenes

  Lágy fogórész


  Gyűjtő
  Tartozékként kapható

  Zajkibocsátási adatok


  Zajszint
  93 dB(A)

  Garantált zajnyomás, LWA
  94 dB(A)

  Vibrációs adatok


  Vibráció a fogantyúnál
  2,5 m/s²

  Méretek


  Súly
  10,5 kg / 23,15 font
 • Tömeg
  10,5 kg/db
Webáruház készítés