Új jelszó kérése
Termék részletek


Teleszkópos forgatható nyél

Teleszkópos forgatható nyél
18 900 Ft (bruttó)
Gyepszegélyek, talajtakarók egyenes testtartással történő nyírásához valamennyi GARDENA akkumulátoros olló könnyedén felhelyezhető a GARDENA teleszkópos forgatható nyélre. Ennek használatával egyúttal nagyobb hatótávolsággal dolgozhat magasabb sövények nyírása vagy oldalsó részek alakítása esetén. Az összeszerelés a kábelmentes dugaszoló csatlakozásnak köszönhetően különösen egyszerű és gyors. Az ergonomikus markolat munka közben tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a készülék innen működtethető. A nyél a munka kényelme érdekében mindkét irányban 45°-os lépésekben elforgatható, és a 85-120 cm-es tartományban fokozatmentesen állítható - így optimálisan hozzáigazítható a testmagassághoz és a munka jellegéhez. A másik fogantyú ideális az akkumulátoros sövénynyíró ollóval végzett munkához, hogyha precízebben kell vezetni a készüléket.
 • Kényelmes munka - görnyedés nélkül
  A teleszkópos forgatható nyélnek köszönhetően valamennyi GARDENA akkumulátoros ollóval kényelmesen és ergonomikusan, álló testhelyzetben dolgozhat.
  Egyszerű, gyors összeszerelés
  A kábelmentes dugaszoló csatlakozású teleszkópos forgatható nyelet egy szempillantás alatt felszerelheti, és kezdődhet is a kerti munka.
  Rugalmas
  A teleszkópos görgethető nyél a munka kényelme érdekében mindkét irányban 45°-os lépésekben elforgatható. A hossza fokozatmentesen állítható 85 és 120 cm között, így hozzáigazítható a testmagassághoz és a munka jellegéhez.
  Ergonomikus markolat
  Puha műanyag részeket tartalmazó, kényelmes markolatának köszönhetően a teleszkópos forgatható nyél a munka során tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az esetleges másik fogantyú ideális, ha bokornyíráskor precízebben kell vezetni a készüléket.
Webáruház készítés