Új jelszó kérése
Termék részletek


Kéziszerszám készlet dobozban

Kéziszerszám készlet dobozban
14 900 Ft (bruttó)
A tökéletes készlet erkélyen és teraszon kertészkedők számára
A GARDENA city gardening Kéziszerszám készlet dobozban tökéletes választás erkélyen és teraszon kertészkedők számára. A készlet tartalmaz egy viráglapátot, egy talajlazítót és egy kiskefét. A szerszámok, egyéb eszközökkel együtt a nagyméretű műanyag dobozban tárolhatók, amelynek teteje szemeteslapátként is használható. A készlet praktikus, és minden elfér benne, ami az erkélyen vagy teraszon található kert gondozásához szükséges.

A kézi szerszámokat és egyéb eszközöket tágas műanyag doboz védi a szennyeződéstől és az időjárás viszontagságaitól. A doboz falra is szerelhető.

 • Ültető lapát

  A kompakt GARDENA ültető lapát ideális növények ki- és átültetésére erkélyládákba vagy virágcserepekbe.

  Talajlazító

  A GARDENA kompakt talajlazítójával könnyedén fellazítható a virágföld az erkélyen található ládákban és cserepekben.

  Kézi mosókefe

  A GARDENA kézi mosókefével a virágföld és egyéb szennyeződés könnyedén összeseperhető. A puha, sűrű sörtékkel igazán hatékony a takarítás.

  Metszőolló

  A GARDENA metszőollóját kifejezetten erkélyen és teraszon kertészkedők számára tervezték – virágok, fűszernövények, vékony gallyak és még sok minden egyéb vágására alkalmas. A pengék rozsdamentes acélból készültek. Az egykezes biztonsági zárral felszerelt olló markolata két helyzetbe állítható, így a vágandó anyaghoz igazítható.
 • Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés