City gardening automatic tömlődoboz 15 m

Kompakt fali tömlődoboz – kis kertekbe és teraszokra
A GARDENA city gardening falra szerelhető automatic tömlődoboz 15 használatával különösen egyszerű és kényelmes az öntözés. A tömlődoboz dolgozik helyetted. A tömlő kis erőfeszítéssel feltekerhető és maximum 50 centiméterenként megállítható. A minőségi tömlőnek köszönhető a nagy vízátfolyás és az optimális szórófej-üzem. A tömlő hosszának megfelelő, beépített acélrugó gondoskodik az egyenletes és erőteljes feltekerésről. A beépített tömlővezető megakadályozza a tömlő csavarodását és összegubancolódását. Összeszerelése gyerekjáték: a falra szerelhető tartó, a csavarok és tiplik mind megtalálhatók a csomagban.
Nincs több hajolgatás, csévélés, sem piszkos kéz
A minőségi tömlő azonnal használatra kész a kívánt hosszban. Használat után elég egy gyors rántás, és a tömlő automatikusan, egyenletesen és biztonságosan feltekeredik. A beépített tömlővezetővel egyenletes a visszahúzás; a tömlő nem csavarodik vagy csomózódik.
Rugalmas használat
A kompakt fali tömlődoboz 180° -ban elforgatható és a falra hajtva helytakarékosan tárolható használat után.
Mindennek megvan a maga helye
A tömlő és a különféle eszközök mindig elérhetők, ha szükség van rájuk, mivel a locsolók, öntözők és mosókefék kényelmesen felakaszthatók a falra szerelhető tartóra.
Fagyálló, 5 év szavatossággal
Innovatív fagy elleni védelemmel még tartósabb; 5 év szavatossággal.
39 900 Ft (bruttó)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről