GARDENA Comfort fűnyíró olló, forgatható
Az egyszerű, pontos fűnyíráshoz készült GARDENA Comfort fűnyíró ollóval a kert hozzáférhetetlen részei is könnyen elérhetők. Speciális alakú fogantyúja gondoskodik a szabadalmaztatott, optimális erőátvitelről, a gyepszegély különösen könnyű nyírásáról és a legjobb ergonómiáról minden helyzetben. Mivel 360°-ban elforgatható, jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen használhatják. A puha műanyag elemek kényelmes fogást biztosítanak. A tapadásgátló bevonattal ellátott, hullámos csiszolatú kések egyenletes magasságú, pontos vágást eredményeznek. A speciális késfoglalatnak köszönhetően a vágás a kés teljes hosszában egyenletes és hatékony. A csúszósaru könnyen irányíthatóvá teszi az ollót, egyenletes vágási magasságot biztosítva. Az olló a praktikus egykezes zárral gyorsan és egyszerűen lezárható. A garanciaidő 25 év.
Könnyű vágás
A speciális alakú fogantyú gondoskodik a szabadalmaztatott, optimális erőátvitelről, a gyepszegély különösen könnyű nyírásáról és a legjobb ergonómiáról minden helyzetben.
Egyszerű kezelés
Kényelmes markolatának köszönhetően a fűnyíró olló jól illik a kézbe.
360°-ban elforgatható kések
A szerszámmal, melynek kései gyorsan és könnyen elforgathatók 360°-ban, jobb- és balkezesek egyaránt kényelmesen dolgozhatnak.
Tiszta vágás
A tapadásgátló bevonattal ellátott kések tiszta vágást biztosítanak.
16 390 Ft (bruttó)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről