Ízületi és mozgásszervi problémákra karkötő csiszolt golyókból
Csiszolt 0,8 cm-es vörös karneol és obszidián golyókból álló karkötő. A karneol és az obszidián kiváló hatást fejt ki ízületi és mozgásszervi, gerinc és lumbágó okozta, illetve ideg fájdalom esetén. A karkötő mérete választható.

A különböző ásványok és drágakövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik mind testünket, mind lelkünket. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak. (Egyiptomban és Mezopotámia területén az éltet minden területén alkalmazták az ásványokat.) Fontos tudni, hogy az ásványok, drágakövek jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres kezelést, csak kiegészíti azt, javítja a kezelés hatásosságát. A karkötők kifejezetten egy-egy területre koncentrálnak, az adott betegségek kezelésére szolgáló ásványokból állnak. Mindemellett köveinket viselhetjük ékszerként, tarthatjuk magunknál használati tárgyként, ott lehet a kezünkben csiszolt vagy csiszolatlan formában. Bármelyik megoldás jó.

A karneol elsősorban a vér ásványa, kifejezetten vérszegénység és vérnyomás-problémák esetén ajánlott az alkalmazása. A koleszterin szintet is csökkenti. Érdemes továbbá reumatikus és ízületi panaszok esetén is a viselete, segít az ezen problémák okozta fájdalmak enyhítésében. Hatással van a máj és a lép működésére, valamint láz is csillapítható az ásvánnyal. A karneol a kos, a bika, a skorpió és a vízöntő csillagjegyek szerencseköve. A karneol a gyökércsakrához kapcsolható, mely csakra az ízületek, a mellékvese, a csontok, a fogak, a gerincoszlop, a körmök, a végbél, a prosztata, a nemi szervek, a vér és a sejtfelépítés működéséért felel.

Az obszidián nagyon sokoldalú kő, férfiak számára is kifejezetten ajánlott. Gyorsítja a sebgyógyulást, valamint a sportolók regenerálódását, ugyanis jótékony hatást gyakorol az izomzatra és a csontozatra. Élénkíti az emésztést, így a bél egyik védelmező kövének tartják. Az obszidián a gyökércsakrához kapcsolódó ásvány, ezáltal jótékony hatásait a karneollal megegyező területeken fejti ki.
2 960 Ft (bruttó)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről