MIAMOR illatgyertyák

Ajándékozz 50 óra boldogságot otthonodba és lelkedbe!

A Miaamor egy hirtelen ötletből nőtte ki magát vállalkozássá, amiért leírhatatlanul hálás vagyok nektek! Rólam tudni kell, hogy imádom a tüzet és az illatokat, egyszerűen fanatikusan illatmániás vagyok. Viszont az én bőröm nagyon érzékeny és nem tűri meg a szintetikus anyagokat sem parfüm, öblítő és semmilyen más formában.

Nem mindegy, hogy bőrünk mivel érintkezik, ahogy az sem mindegy, hogy mit lélegzünk be. Nekem az ekcéma évekig fenn állt, így, mint minden ekcémásnak, el kellett hagynom fájó szívvel a parfümjeim 95%-át. Átálltam természetes alapanyagokból készült termékekre, innen jött az a hirtelen ötlet, amiről a legelején írtam, hogy akkor miért nem csinálom meg magamnak? Elvégre akkor tudom ténylegesen, hogy mi van benne a termékben, ha én készítem. Valamint a tudás egy olyan dolog, amit nem vehet el tőlünk senki, az olyan ismeretlent, ami pedig érdekel, azt teljes szívből és motivációval tudjuk megtanulni és elsajátítani.

Elsőként a tűzimádatomból fakadóan gyertyákkal indítottam útjára a Miaamort, de rengeteg különböző termék van tervben, amit meg szeretnék valósítani és idővel meg is fogok.(Slsa és minden egyéb szárító hatású összetevő mentes fürdőbombák, fürdősók és egyéb relaxációs termékek) valamint tervben vannak ásvány ékszerek és különböző ásvány dekorációk.

Számomra esszenciális, hogy a legminőségibb alapanyagokkal dolgozzak, hisz az én nézőpontom szerint az egészség a legfontosabb és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy amivel csak tudjuk megvédjük azt.

Egyszerűen imádom, hogy a munkám lehet az álmom és végtelenül hálás vagyok mindannyiótoknak akik bizalmat szavaztok nekem! Hálám jeléül mindig minden rendelés mellé rejtek egy kis ajándékot, valamint megalkottam egy garancia biztosítást, hogy kizárólag elégedett élményekkel tudj gazdagodni a Miaamorral. Hisz nálunk a legfontosabb, hogy harmóniát és boldogságot költöztessünk az emberek otthonába és lelkébe egyaránt.